Nr. Inregistrare 1368/09.08.2022

In atentia Conducerii Institutiei

In contextul pietei unice europene, cat si a promovarii drepturilor si obligatiilor cetatenilor europeni in domeniul protectiei consumatorilor si a drepturilor cetatenesti, speram ca si prin parteneriatul cu institutia Dvs. sa putem atinge dezideratele europene privind accesul liber la informatii.

Va rugam sa postati pe site-ul institutiei dvs. denumirea Campaniei europene de informare si liber acces la informatii in domeniul protectiei consumatorilor “InfoCons – protectia consumatorilor” sau se poate utiliza si unul din bannerele atasate cu redirectionare catre adresa www.infocons.ro.

Pe site-ul infocons.ro va exista link si catre Institutia dvs. in vederea transparentizarii si accesului liber la informatii in conformitate cu Programul pentru Transparenta Informatiei si principiile Cartei Europene a drepturilor cetatenilor europeni.

Va rugam sa ne transmiteti link-ul postat dupa implementarea acestuia, pentru a putea insera si denumirea institutiei dvs. in cadrul Raportului atat la nivel national cat si european, o cat mai larga retea de informare cetateneasca pe teme europene de protectia consumatorilor.

In cazul in care sunt necesare informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon : 021.319.32.66 sau pe adresa de e-mail office@infocons.ro

InfoCons – Asociatie Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania membra cu drepturi depline in Organizatia Mondiala Consumers International, membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori, avand Secretariatul General in Bucuresti, Bd. Marasesti, nr. 127-129, sector 4, tel: 021/319.32.66; fax: 031/101.25.15 .

In speranta unei colaborari de lunga durata, care sa conduca la rezultate benefice in procesul de educare a consumatorilor romani si de schimbare a mentalitatii acestora spre o cetatenie europeana activa, va multumim anticipat pentru deschiderea dumneavostra.

Cu deosebita consideratie,

Presedinte,

Sorin Mierlea